Tornar a l'índex

El Claustre del Covent de Sant Vicenç Ferrer

 
   


 

Expedient sobre l'enviament de documentació sobre el Claustre del convent de Sant Vicenç Ferrer de Manacor per Antoni Ma. Alcover amb la finalitat d'interesar a la Real Academia de la Historia en la seva declaració de Monument Nacional i evitar la seva demolició.

Carta d'Antoni Ma. Alcover sobre la declaració de Monument Nacional a favor del Claustre de Sant Vicenç Ferrer, i insisteix en el canvi, ja demanat en una carta anterior, del seu Butlletí del Diccionari i de les seves Rondalles per alguns toms del Boletín de la Real Academia de la Historia.

Carta d'Antoni Ma. Alcover amb enviament de tres fotografies i una planta del Claustre de Sant Vicenç Ferrer de Manacor perquè s'apreciï la importància com a monument renaixentista per a la seva declaració com a Monument Nacional; així mateix proposa enviar a la Real Academia de la Historia el seu Butlletí del Diccionari i la seva col·lecció de Rondalles a canvi de tota la col·lecció del Butlletí de la Real Academia de la Historia.

Declaració de Bé d'Interès Cultural, amb categoria de Monument, a favor de l'Esglèsia i Convent de Sant Vicenç Ferrer de Manacor (B.O.E. no. 130 de l'1 de Juny de 2006).A.VV. d'es Convent, es Centre, es Tren i s'Antigor - Manacor - Illes Balears